Speisekarte/Lunch Menu 8.-11.5.

~ English below ~

Ihr Lieben,

hier die Speisekarte für diese verkürze, sommerliche Maiwoche. Lasst es euch gutgehen! ♡

Dienstag:
Leichter orientalischer Kartoffelsalat mit vielen frischen Kräutern, Hausbrot und Dip.
(6.50, auf Wunsch vegan)

Mittwoch:
Gefüllte Kräuterpfannkuchen mit frischem Spargel vom Wochenmarkt
(7.50, vegetarisch)

Freitag:
Frühsommer-Bowl aus buntem Gemüse vom Wochenmarkt, Naturreis, Dip & Vinaigrette.
Mit Feta: 8.00, vegetarisch
Ohne Feta: 7.00, vegan


Hi friends,
Here’s this week’s lunch menu. Enjoy the bank holiday and the beautiful weather! ♡

Tuesday:
Oriental potato salad with lots of fresh herbs, homenade bread, and a dip.
(6.50, vegan option on request)

Wednesday:
Savory herb pancakes filled with fresh asparagus from the weekly market
(7.50, vegetarian)

Friday:
Summer bowl with fresh veggies from the weekly market, brown rice, a dip and a vinaigrette
with feta cheese: 8.00, vegetarian
without the cheese: 7.00, vegan